TIEDOTTAMINEN ON TAITOLAJI

Tunnetko tarinasi?

Mediatiedotteen tekeminen alkaa kiinnostavan ja uutismaisen näkökulman ja tarinan löytämisellä asiakkaan toiminnasta. Viestintä on myös mielikuvien luomista ja niillä erottautumista kilpailijoista. Tiedotusvälineet saavat valtavasti tiedotteita päivittäin, joten Ö-mappiin päätymisen uhka on aina suuri. Moni yritys tiedottaa väärin: väärään aikaan, väärälle henkilölle väärässä tiedotusvälineessä aivan vääränlaisella sisällöllä. Klik – tiedote siirtyikin jo roskakoriin.

Uutiskärjet, kiinnostavat näkökulmat ja tarinat sekä mielikuvien luominen ovat parasta osaamisaluettamme, sillä meillä Luotsin osakkailla on pitkä journalistitausta ja mediatoimialan tekijöiden tuntemus rivitoimittajista päätoimittajiin ja mediayritysten toimitusjohtajiin. Olemme tarinankerronnan ammattilaisia. Toimittajina tiedämme, mistä toinen toimittaja tykkää.

Meidän kauttamme saat tiedotteesi tehokkaimpaan mahdolliseen mediajakeluun STT Infon välityksellä, suoraan STT:n media-asiakkaiden toimitusjärjestelmiin. Myös pohjoismainen ja kansainvälinen jakelu onnistuvat erillishinnoilla. Lisäoptiona tarjoamme tiedotteen mediaseurantaa eli raportointia lehdistö- ja some-osumista täydennettynä media-ammattilaisen analyysillä.

Olemme tehneet menestyksellistä tiedoteyhteistyötä lukuisien isojen ja pienten yritysten kanssa.

TILAA TIEDOTE

Teemme tiedotteet ammattitaidolla ja nopeasti ja jakelemme ne kattavan STT-tiedotejakelun välityksellä vastaanottajille. Palveluumme kuuluu optiona myös tiedotteiden ja some-keskustelujen mediaseuranta Meltwaterin mediaseurantatyökalulla ja viestintäammattilaisen analyysi tiedottamisen onnistumisesta.

Pin It on Pinterest