PALVELUMME

Viestintä tarkoittaa kaikkia niitä viestejä, jotka lähtevät yrityksestä ulospäin tai kulkevat yrityksen sisällä – myös markkinointia. Autamme viestintäkokonaisuuden suunnittelussa sekä kustannustehokkaiden ratkaisujen ja laadukkaiden osaajien löytämisessä.

VIESTINNÄN SUUNNITTELU
Autamme yritystäsi viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa alkaen viestinnän linjauksista (viestintästrategia) ja viestintä- ja markkinointisuunnitelmasta. Viestinnän ja markkinoinnin vuosikello on yrityksen perustyökalu. Suunnitelma kannattaa tehdä myös, jos kysymys on esimerkiksi uuden tuotteen markkinoille tuomisesta tai uuden toimipisteen avaamisesta. Meidän avullamme viestintäsi tukee liiketoimintaasi ja tuo lisää rahaa viivan alle.

KOULUTUKSET
Kehitä henkilökuntasi osaamista asiantuntevilla valmennuspaketeillamme. Some-koulutukset, tiedeviestintä, mediavalmennus, kriisiviestintä ja kirjoittajakoulutukset ovat räätälöitävissä täysin tarpeidesi mukaisiksi.

MEDIASUHTEET
Kuinka mediaa lähestytään? Miten se toimii? Millainen viesti kiinnostaa toimittajia? Kannattaako lähettää tiedote vai järjestää lehdistötilaisuus? Hyödynnä pitkää ja monipuolista mediakokemustamme viestinnässäsi.

SOSIAALINEN MEDIA
Teemme yrityksellesi tai yhteisöllesi some-strategian ja koulutamme henkilökuntaasi asiakaspalveluun sosiaalisessa mediassa. Kerromme, miten yritys voi rakentaa mainettaan blogin avulla, mitä hyötyä on Twitteristä ja Instagramista sekä miten Facebookista saa parhaan näkyvyyden irti. Asiantuntijamme kertoo myös some-kriisien synnystä ja niiden hallinnasta.

PALVELUT MEDIAYRITYKSILLE
Hyödynnä pitkä ja monipuolinen media- ja valmennuskokemuksemme mediayrityksesi toimittajien kouluttamisessa.

MUUT VIESTINTÄPALVELUT
Autamme sinua kaikilla viestinnän osa-alueilla, olipa kysymys sisältöjen tuottamisesta, verkkosivujen suunnittelusta, asiakaslehden tuottamisesta tai tilaisuuksien järjestämisestä ja juontamisesta. Laaja yhteistyöverkostomme kattaa alan parhaat tekstin tekijät, valo- ja videokuvaajat, graafikot ja koodarit.

Pin It on Pinterest