OPI VIESTIMÄÄN TEHOKKAASTI

MEDIAVALMENNUS: KUN TOIMITTAJA SOITTAA
Median ammattilaiset kertovat elävän elämän esimerkein, mitkä ovat median pelisäännöt, miten toimittaja kohdataan ja mitä oikeuksia on haastateltavalla. Tavoitteena on oppia kiteyttämään oma viesti eri viestintäkanavissa. Mediavalmennuksen voi tilata harjoituksilla tai ilman. Osa harjoituksista on mahdollista kuvata videolle, jolloin osallistujat saavat myös media-ammattilaisten palautteen esiintymisestään.

Räätälöimme koulutuksen lähtötason osallistujien aiemman mediakokemuksen ja tulevien tarpeiden mukaan. Tv-esiintymistä meillä kouluttaa tarvittaessa yhteistyökumppanimme, joka on kokenut tv-työn ammattilainen.

Videokuvauksesta vastaa kuva- ja äänituotannon moniosaaja Marko Valkonen, joka on toiminut muun muassa Sanoma Media Finlandin, Yleisradion ja MTV:n sisällöntuotannon tehtävissä.

Olemme tehneet mediavalmennuksia muun muassa Psycon Oy:n yhteistyökumppanina Lappeenrannan yliopiston esimiehille, muille tiedekorkeakouluille, lääkäreille ja lakimiehille.

Osallistujien kommentteja:
”Hyviä käytännön neuvoja, Kiviojan omat kokemukset auttoivat mukavasti.”
”Lupsakka ja mukava esiintyjä.”
”Mielenkiintoinen näkökulma ja hyvä esittäjä ja esitys.”
”Kiitos erittäin hyvästä koulutuksesta! Meidän lääkärit eivät olisi päästäneet sinua ollenkaan pois. Brilliant!”

Valmennuksen kesto: tiivis luento 1–2 tuntia, puoli päivää tai koko päivä.

SOME-KOULUTUS: MAKSIMAALINEN HYÖTY IRTI SOMESTA
Miten saa parhaan näkyvyyden Twitterissä tai Facebookissa? Missä some-kanavissa ja miten tavoittaa toimittajat? Mietimme yhdessä, missä kanavissa yrityksesi kannattaa näkyä ja miten siellä toimitaan. Koulutamme asiantuntijoitanne Facebookin, Twitterin, Instagramin, blogien ja muiden some-välineiden käytössä.

Esimerkkejä koulutuksistamme:
– Asiakaspalvelu somessa
– Sosiaalisen median kriisit ja niiden hallinta
– Näkyvyyden ja tavoittavuuden maksimointi Facebookissa ja Twitterissä
– Ota Instagram hyötykäyttöön
– Blogit yrityksen asiantuntijamediana
– Facebook- / Twitter- / Instagram- / YouTube-tilin perustaminen ja käytön alkeiskurssi

Some-koulutusreferenssejämme muun muassa Kirkon tiedotuskeskus, Viestilehdet, Finavia, Suomen Kustannusyhdistys ry, Bonnier Kirjat Suomi, Bisnode Finland.

Kurssipalautetta koulutuksestamme:
”Loistava, rento ja erittäin asiantunteva luennoija.”
”Mielenkiintoiset esimerkit ja hyvät vuorovaikutustaidot.”
”Erinomaisen selkeä luennoitsija. Huoliteltu kieli!”
”Huippuhyvä, informatiivinen.”
”Hyvä asiantuntija, tasokasta tietoa”.

Valmennuksen kesto: tiivis luento 2 tuntia tai puolen päivän workshop.

KIRJOITTAJAKOULUTUS: KIRJOITA KIINNOSTAVASTI
Kirjoita kiinnostavasti on koulutus, jossa käydään läpi kiinnostavan kirjoittamisen elementtejä räätälöidysti tarpeisiisi soveltuen: esimerkiksi jutun ideointi, haastattelukysymysten suunnittelu, otsikointi, jutun kärki ja draaman kaari. Luotsin Pasi Kivioja on antanut kirjoituskoulutusta niin yritysten asiantuntijoille kuin toimittajaopiskelijoille yliopistossa.

TIEDEVIESTINTÄ: TEHDÄÄN TIEDETTÄ TUNNETUKSI!
Luotsi on tarjonnut tiedeviestintäkoulutusta jo useille korkeakouluille ja tutkimuslaitoksille. Lue lisää tiedeviestintäkoulutuksistamme täältä.

KYSY LISÄÄ KOULUTUKSISTAMME

Kaikki koulutuksemme ovat räätälöitävissä täysin tarpeidesi mukaisiksi. Koulutukset järjestetään asiakkaan tiloissa. Ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeistasi: pasi.kivioja@viestintaluotsi.fi.

Pin It on Pinterest