TIEDOTTAMINEN VAATII AMMATTITAITOA

Yrityksen tai yhteisön ulkoisessa viestinnässä on kolme vaihetta:

1) viestinnän suunnittelu (viestintästrategia, viestintäsuunnitelma)

2) toteutus (esimerkiksi lehdistötiedotteet ovat yksi tapa) sekä

3) onnistumisen mittaaminen ja analyysi

Näitä voit tilata meiltä yhdessä tai erikseen, mutta kun koko ketju on hallinnassa, tulokset ovat parempia.

 

Miten se tapahtuu?

 

Viestinnän suunnittelu: Jokaisen viestintä- ja markkinointioperaation tulee tukea yrityksen liiketoiminnan tavoitteita. Ei siis tiedotella mitä sattuu ja milloin tahansa.

Viestintäsuunnitelmaan ideoimme konkreettisia toimia, joilla organisaatio viestii ja markkinoi eri kanavissa ja välineissä. Viestintäsuunnitelman voi tehdä koko kalenterivuodelle koskemaan kaikkea yrityksen toimintaa tai erikseen yksittäiselle hankkeelle. Monet asiakkaamme ovat halunneet viestintäsuunnitelman medianäkyvyyden ja tunnettuuden parantamiseksi.

Viestinnän toteutus: Tulit tälle sivulle lukemaan tiedotteista, jotka ovat yksi tapa viestiä medialle. Lehdistötiedotteilla tavoittaa yhä erittäin tehokkaasti mediaa ja muuta yleisöä. Tiedote kertoo toiminnastasi kiinnostavasti ja antaa valmiin uutismaisen näkökulman. Jos taustalla on hyvä tarina – aina parempi. 

Toimitamme tiedotteesi tavoittavimpaan mahdolliseen mediajakeluun STT Infon välityksellä, suoraan tiedotusvälineiden toimitusjärjestelmiin, minne kilpailevat jakelupalvelut eivät pääse (lue lisää STT:n uutispalvelujakelusta tästä). Myös pohjoismainen ja kansainvälinen jakelu onnistuvat tarvittaessa.

Mittaaminen ja analyysi: Saat meiltä kattavat tiedot ja media-ammattilaisen analyysin tiedotteen vastaanottajista ja läpimenosta eri tiedotusvälineissä ja sosiaalisessa mediassa. Toimintamme raportit mediaosumista käyttöösi. Hyödynnämme Meltwaterin mediaseurantatyökalua ja STT:n statistiikkaa. Arvioimme kriittisesti, mitkä tekijät vaikuttivat viestinnän onnistumiseen ja missä voisi vastaisuudessa parantaa.

 

Miksi me?
Vankan mediataustamme ansiosta tiedämme, mikä herättää median kiinnostuksen, mistä kanavista toimittajat tavoittaa ja milloin on oikea hetki viestiä. Uutiskärjet, kiinnostavat näkökulmat ja tarinat sekä mielikuvien luominen ovat parhainta osaamisaluettamme. Olemme tarinankerronnan ammattilaisia. Olemme tehneet menestyksellistä tiedoteyhteistyötä lukuisien isojen ja pienten yritysten kanssa.

Mitä se maksaa? 
Hintoihin vaikuttavat työmäärä ja palvelukokonaisuuden laajuus.
Tiedotteiden hinnat alk. 1 100 eur + alv 24 % (sis. STT-jakelu)
Viestintäsuunnitelmat alk. 2 000 eur + alv 24 %
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Otto Aalto, otto.aalto@viestintaluotsi.fi

p. 0400 704 927

 

 

Pasi Kivioja, pasi.kivioja@viestintaluotsi.fi

 p. 040 718 7242

 

TILAA TIEDOTE

Teemme tiedotteet ammattitaidolla ja nopeasti ja jakelemme ne kattavan STT-tiedotejakelun välityksellä vastaanottajille. Palveluumme kuuluu optiona myös tiedotteiden ja some-keskustelujen mediaseuranta Meltwaterin mediaseurantatyökalulla ja viestintäammattilaisen analyysi tiedottamisen onnistumisesta.

Pin It on Pinterest