TIEDOTekone selkeyttää hintoja

Kuulemme usein kysymyksen ”mitä maksaa tiedotteen tekeminen tai lähettäminen?”

Osa asiakkaista haluaa, että me teemme tiedotteen mutta he hoitavat jakelun itse. Osa taas ostaa vain jakelun itse tekemälleen tiedotteelle. On niitäkin, jotka ostavat koko paketin tiedotteen tekemisestä sen jakeluun ja mediaseurantaan, joiden lisäksi he haluavat vielä ammattilaisen analyysin viestintänsä onnistumisesta.

Tämän vuoksi on usein vaikea ilmoittaa yksiselitteistä hintaa erilaisiin tarpeisiin, mutta me halusimme tehdä asiasta simppelin.  Me emme piilottele tiedotepalveluiden hintoja.

Viestintäluotsin Tiedotekoneen kytkimillä voit naksutella teille sopivan kokonaisuuden, ja samalla näet, miten valintasi vaikuttavat kokonaishintaan.

Tiedotekoneessa voit valita tiedotteen tekemisen, tiedotejakelun, mediaseurannan ja viestintäammattilaisen tekemän analyysin. Näitä osia on mahdollista valita yhdessä ja erikseen. Lisäksi kappalemäärän voi valita itse. Määrän kasvaessa kappalekohtainen hinta alenee.

Emme ota lisämaksua kuvien jakelusta tiedotteen yhteydessä. Järjestämme erikseen sovittaessa ammattikuvaajan ottamaan mediakelpoiset kuvat.

Tiedotekone näyttää käyttäjälle alustavan hinnan valitulle paketille, mutta se ei vielä sido mihinkään. Varsinainen sopimus syntyy, kun olemme teihin yhteydessä ja vahvistamme tarjouksen.

TILAA TIEDOTE

Teemme tiedotteet ammattitaidolla ja nopeasti ja jakelemme ne kattavan STT-tiedotejakelun välityksellä vastaanottajille. Palveluumme kuuluu optiona myös tiedotteiden ja some-keskustelujen mediaseuranta Meltwaterin mediaseurantatyökalulla ja viestintäammattilaisen analyysi tiedottamisen onnistumisesta.

Pin It on Pinterest