Usein kuulemamme kysymys: mitä maksaa tiedotteen tekeminen tai lähettäminen?

Haluaisitko, että teemme sinulle tiedotteen, mutta hoidat jakelun itse? Tai haluaisitko tehdä itse tiedotteesi mutta sille tehokkaan lehdistöjakelun meidän kauttamme? Vai tarvitsetko koko paketin tekemisestä jakeluun ja mediaseurantaan, joiden lisäksi sinua kiinnostaa myös ammattilaisen analyysi viestintäsi onnistumisesta?

Me emme piilottele tiedotepalveluiden hintoja. Viestintäluotsi tuo markkinoille uuden tavan koota yrityksen tai yhteisön tarvitsema tiedotuspaketti. Tiedotekoneen kytkimillä voit naksutella teille sopivan kokonaisuuden, ja samalla näet, miten valintasi vaikuttavat kokonaishintaan.

Tiedotekoneessa voit valita tiedotteen tekemisen, tiedotejakelun, mediaseurannan ja viestintäammattilaisen tekemän analyysin. Näitä osia on mahdollista valita yhdessä ja erikseen. Lisäksi kappalemäärän voi valita itse. Määrän kasvaessa kappalekohtainen hinta alenee.

Tiedotekone näyttää käyttäjälle alustavan hinnan valitulle paketille, mutta se ei vielä sido mihinkään. Varsinainen sopimus syntyy, kun olemme teihin yhteydessä ja vahvistamme tarjouksen.

Laita kone käyntiin tästä!

Pin It on Pinterest